2011. január 18., kedd

E-learning tananyagfejlesztés

Ilyen és ehhez hasonló e-learning tananyagok fejlesztése könnyedén! Ha szeretné megtanulni hogyan:


Az E-learning tananyagfejlesztés tanfolyam célja olyan ismeretek átadása, amely segítségével a résztvevők képesek lesznek elektronikus tananyagok gyártására, készítésére.

A képzés két fő célcsoportja a közoktatásban dolgozó tanárok, nevelők és a versenyszféra azon munkatársai, akik a vállalat saját dolgozóinak képzéséért, továbbképzéséért, vagy az ügyfelek számára készült bemutató filmek, oktató anyagok készítéséért felelősek.

Mindkét célcsoport számára előnyös az e‑learning rendszer bevezetése, mivel az elektronikus tananyagok biztosításával az oktatásra fordított költségek racionalizálhatók, továbbá olyan környezet teremthető, amelynek segítségével tér és időkorlátoktól független tanulási környezet alakítható ki, továbbá a résztvevők saját időbeosztásuknak megfelelően szerezhetik meg az új ismereteket, gyakorolhatják be azokat, amire hagyományos oktatási környezeten belül nincs mód.

A képzés államilag elismert, a FAT által PLB-0584 számon akkreditált, továbbá OKM-1/98/2010 számon akkreditált pedagógus továbbképzés, így beszámít a kötelező továbbképzésekbe.

http://www.topschool.hu/e-learning-fejlesztes.php

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése