2011. február 8., kedd

Grafikai DTP - Kiadványszerkesztő tanfolyam

A tanfolyam során a hallgatók a kiadványszerkesztői feladatok ellátásához szükséges valamennyi ismeretet megszerzik. Bemutatásra kerül az Adobe Photoshop professzionális képszerkesztő program, amelynek segítségével a pixel grafikus képek nyomdai előkészítése, szerkesztése végezhető el.
A hallgatók megismerkednek a CorelDraw, valamint az Adobe Illustrator vektoros rajzoló programokkal, amelyekkel logókat, feliratokat és egyéb céges emblémákat tervezhetnek.

A nyersanyagok előkészítése után az Adobe InDesign program segítségével megtanulják, hogyan kell egy professzionális tördelő program segítségével a kész terméket előállítani.
A tanfolyamot azoknak a hallgatóknak ajánljuk, akik kiadványszerkesztőként szeretnének dolgozni és valódi, gyakorlatban használható tudásra van szükségük.

A tanfolyam hasznos lehet azoknak a hallgatóknak is, akik saját vállalkozásuk kiadványait szeretnék elkészíteni.
A képzés gyakorlati részében hallgatóinkat nagy teljesítményű, színes lézernyomtató, különböző grammsúly-minőségű papírok, fóliázó-és vágógépek is segítik abban, hogy alaposan megtanulhassák a különféle kiadványok, katalógusok, szórólapok, névjegykártyák készítését.

Akkreditált felnőttképzési program. Program-akkreditációs lajstromszám: PL-2589

http://www.topschool.hu/grafika-dtp-kiadvanyszerkeszto-tanfolyam.php

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése